Hem » Resa till Ryssland och jaga en VM-biljett?

Resa till Ryssland och jaga en VM-biljett?

VM har dragit igång och nu är vi inne i en omgång där de sista gruppspelsmatcherna spelas.

Sverige som förlorade mot Tyskland med 2-1 på ett surt sätt står inför Mexico imorgon där vi måste vinna för att säkert kunna gå vidare till åttondelsfinal.

Sedan VM-matchen mot Tyskland har spelaren Durmaz fått ta emot en stor drös med hat vilket är väldigt synd och personligen tror jag detta kommer påverka hela laget imorgon. Men jag hoppas såklart att Sverige går vinnande mot mötet med Mexico.

Hur som helst har jag blivit sugen på att resa till Ryssland och se på fotboll. Jag är lite osäker på om det är svårt eller enkelt att få tag på visum och jag är ganska säker på att man som svensk måste få visum.

Att försöka hitta sistaminutenflyg till Ryssland för att se någon match hade varit väldigt kul och jag blir bara mer och mer sugen för varje dag som går. Att hitta biljetter till finalen kommer kosta massor av pengar känner jag men kanske semifinalen är möjligt att hitta. Även om man inte skulle få tag på någon matchbiljett så kommer man kunna njuta av den stora fotbollsfesten och stämningen i staden.

Flyg och hotell kommer bli svårast att få tag på men jag tänker ändå att är man lite flexibel när man reser dit och hem och kanske även kan tänka sig att byta hotell för att sy ihop resan så är det ändå värt det.

Jag har tittat en på lediga hotell hos www.hotelspecials.se  men hittar inget ledigt i Ryssland. Det var först senare jag insåg att de inte riktat in sig på den marknaden vilket är synd. Jag har fått vända mig till ett par andra alternativ och där finns faktiskt hotell ledigt även om man såklart inser att det är ett litet utbud jämfört med vad det skulle varit om man var ute i god tid.

Nu hade inte jag tänkt att spendera så mycket tid på hotellet om jag sticker dit utan det blir mest att sova där bara. Det bästa hade ju varit att få tag på ett bra 4-stjärnigt hotell som inte kostar allt för mycket.

Men när jag kollar på de lediga hotellen så är det hotell som ligger dåligt till som har bra priser eller som har dåligt betyg. Det kommer nog få falla bort vilket då endast lämnar de 5-stjärniga alternativen som inte verkar vara helt fullbokade.

Bo 5-stjärnigt är inget problem egentligen för mig och jag har absolut råd att lägga pengarna. Men om man ska betala 2000 kronor per hotellnatt så kommer jag nog också försöka utnyttja det lite mer. Kanske får man satsa på någon spa-behandling och softa vid en pool en lite också.

Det hade varit kul som sagt och jag har aldrig besökt Ryssland och man kanske kan slå några flugor i en smäll så att säga. Moskva är ju en väldigt fin stad och väl värt ett besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *