Hem » Så kan du spetsa till festen

Så kan du spetsa till festen

Vill du arrangera en fest, företagsevent eller annan tillställning och samtidigt vill ha något extra som gör att festen blir ihågkommen? Jag har den senaste tiden funderat över olika produkter som man kan hyra in till en rimlig peng som gör att gästerna garanterat minns det.

Maskin för mjukglas

Det finns både billigare varianter att köpa men de brukar inte resultera i någon enastående bra glass. Däremot kan man hyra professionella mjukglassmaskiner som är riktigt bra.

En varm sommardag är mjukglass riktigt gott och fungerar lika bra på ett företagsevent som ett barnkalas.

Slushmaskin

Ett annat exempel på mycket god drink som vanligtvis inte serveras på fester är Ice Slush. Denna goda och svalkande isdrink finns att få i flera goda smaker och är perfekt på varma dagar.

Slushmaskin kan man hyra från olika företag till ett rimligt pris för enskilda dagar / event.

Popcornmaskin

Popcornmaskin kan vara mycket stämningshöjande

Popcorn är ofta uppskattat och riktigt klassiska goda popcorn gjorda i en bra popcornmaskin som annars återfinns på t.ex. biografer gör att stämningen höjs. Doften av nypoppade popcorn är oslagbart i många sammanhang. Dessutom är det inte dyrt att hyra en maskin.

Det finns flera företag som hyr ut dessa maskiner.

Sockervaddsmaskin

Sockervadd kan också vara ett intressant alternativ. Min uppfattning är dock att det är många fler som uppskattar mjukglass, Ice Slush och Popcorn än sockervadd. Men det är ändå något som helt klart kan spetsa till en fest eller event.

Vad föredrar du?

Vilka av de jag nämnde skulle du helst föredra? Eller har du kanske tips på något ännu bättre man kan göra för att sticka ut lite extra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *