Hem » Ta hjälp av flyttfirma i Stockholm

Ta hjälp av flyttfirma i Stockholm

Jag är inte den som så fort jag ska flytta börjar leta i telefonkatalogen eller på Eniro efter flyttfirmor i Stockholm så jag slipper att fälla en och annan droppe svett när jag ska flytta. Men när man får i uppdrag att göra det på jobbet och organisera en flytt för ett kontor som idag rymmer 6 anställda till ett större kontor som ska kunna rymma nästan de dubbla så har man inget val. Och även om jag hade haft ett annat val så hade jag nog ändå velat ha en flyttfirma som hjälper till så man snabbt kan få ordning på det nya kontoret och komma igång och jobba.

Det finns en hel del flyttfirmor att välja mellan i Stockholm så jag har ringt runt en hel del den senaste veckan. Vi vill flytta kontoret nu under sommaren när vi har så lite att göra som möjligt. När augusti börjar ta vid så ska allt rulla som vanligt igen om chefen får bestämma 😀

Jag hittade Flyttfirma Stockholm som efter en offert verkade vara ett prisvänligt alternativ. Nu återstår det bara att se om de lever upp till förväntningarna man får när man läser omdömena som lämnats på t.ex. reco.se.

I stora drag kommer vi som jobbar i kontoret att packa ner allting i flyttkartonger, eller i alla fall så mycket som går. Personliga detaljer som foton på anställdas barn och annan dekoration på kontoret kommer varje anställd själv att ta hand om under tiden. Kvar att flytta blir då egentligen ett stort antal flyttkartonger, datorer, skrivbord och en hel del annat.

För att inte nämna för mycket detaljer så flyttar vi inom Stockholm, från Norrmalm mot Vasastan. Så det kommer fortfarande vara ganska enkelt att ta sig till och från jobbet med tåg och tunnelbana.

Så flyttar vi i Stockholm